Varför jobba hos oss?

JUST STORIES fokuserar på narrativ journalistik i egna programformat. Den unika rollen som både producent och publicist ger ofta en stor kreativ frihet, där innehållet styr ramarna/formatet, istället för det motsatta.

Vi producerar och utvecklar en rad olika dokumentärer, bland annat inom ramen för ”En mörk historia” – vårt program om brott och rättsfall som är en av Sveriges största podcaster med mer än en miljon lyssningar i månaden. Samtidigt producerar vi även program i andra nischer för en bred publik, och vi söker nu efter en norsk samarbetspartner/frilansare som vill hjälpa oss etablera verksamhet i Norge.

Här finns en stor möjlighet för rätt person att ta en central roll i fråga om programledarskap och produktion, såväl som att vara med och starta upp den lokala verksamheten. Mer information om rollen och planerna ges vid ansökningstillfället.

Vi tror att du är kreativ, självgående, van att arbeta mot tighta deadlines och att du älskar berättande. Du är driven och trivs i en miljö som inte är detaljstyrd. Du kommer arbeta tight med den svenska ledningen, samt vara en viktig pusselbit i att bygga upp såväl programformat som bolagets lokala verksamhet i stort.

  • Du bor förmodligen i Oslo eller omnejd
  • Du är frilans med möjlighet att på sikt övergå till fast tjänst
  • Du har dokumenterad erfarenhet av dokumentärt/journalistiskt arbete

Ansökan:

CV och brev till info@juststories.se. Märk ditt mejl med ”Norge”. Frågor om rollen svaras på samma adress. Positionen tillsätts så fort rätt kandidat har hittats.