TJÄNSTEN ÄR NU TILLSATT.

Varför jobba hos oss?

JUST STORIES fokuserar på narrativ journalistik i egna programformat. Den unika rollen som både producent och publicist ger ofta en stor kreativ frihet, där innehållet styr ramarna/formatet, istället för det motsatta.

Hos oss får du bland annat arbeta med och utveckla dokumentärer för ”En mörk historia” – en av Sveriges största podcaster med över en miljon lyssningar i månaden. Samtidigt producerar och utvecklar vi även program i andra nischer för en bred publik. Här finns stora möjligheter att på sikt ta en central roll i fråga om programledarskap och produktion, såväl som att utveckla egna idéer utifrån dina intresseområden.

Vi tror att du är kreativ, självgående, van att arbeta mot tighta deadlines och att du älskar berättande. Du är driven och trivs i en miljö som inte är detaljstyrd. Du kommer arbeta tight med grundare och redaktion, och vara en viktig pusselbit i att bygga upp såväl programformat som bolaget i stort.

Anställningsform:

Tillsvidare, 6 mån provanställning

Ort: 

Tjänsten utgår från vårt kontor i centrala Stockholm.

Ansvarsområden:

Intervjuer, dramaturgi och manusskrivande

Research och idégenerering

Koordinera arbetet med programledare och personal

Konceptutveckling

Din kompetens:

Minst 2 års erfarenhet från liknande position
Podcast/radioproduktion

Berättande journalistik / tv / film / media

Meriterande men ej nödvändigt:

Kompetens inom juridik och/eller flerspråkig

Ansökan:

Ansök direkt med CV och personligt brev till info@juststories.se. Märk ditt mejl med ”producent”. Frågor om tjänsten svaras på samma adress. Positionen tillsätts så fort rätt kandidat har hittats. Tjänsten utgår från centrala Stockholm. Tjänsteresor kan förekomma i mindre utsträckning.